Official Partner of BMW Motorrad

Våra webbsidor: 

Gå till
Välj språk:

Utbildningar för alla

Våra utbildningar vänder sig till alla som vill bli bättre och säkrare på grus. Från nybörjare, som inte vill behöva vända vid en grusväg, till den som vill lära sig att hantera en sladdande motorcykel. Även du som i huvudsak kör asfalt kan lära dig mycket, behärskar man gruset behärskar man det mesta. Vi börjar från grunden och lägger stort fokus på balans och teknik. Efter hand bygger vi på med mer utmanande övningar. Genom hela utbildningen får du individuell feedback från våra instruktörer och övningarna anpassas så att de blir en lagom utmaning för var och en. Varje förare har något de känner sig lite osäkra för, det kan vara att bromsa på grus, köra i nedförsbacke, spåriga vägar, eller att tappa motorcykeln. Allt detta och mycket mer lär vi dig hantera under utbildningen.

 

Kör din egen MC eller hyr av oss

Utbildningen passar alla offroad- och äventyrsmotorcyklister, och du är varmt välkommen oavsett märke och modell på din motorcykel. Du kan köra din egen MC, eller någon av alla de nya BMW GS-modeller vi erbjuder. Det enda du behöver för att delta är körkort för tung motorcykel. Alla våra motorcyklar är helförsäkrade och vid vagnskada är självrisken maximalt 10.000 SEK. Denna utgår endast om du orsakar en skada som kräver reparation. Om du välter eller tappar motorcykeln under övningarna och orsakar mindre repor eller skav utgår vanligtvis ingen självrisk alls. Tips: Om du vid bokningen väljer till självriskreducering (500kr) sänks din självrisk vid ev. vagnskada på hyrmotorcykel från maximalt 10 000 SEK till maximalt 1 000 SEK.

 

Vilken kurs ska jag välja?

För att du ska få en så komplett utbildning som möjligt är det vår starkaste rekommendation att du börjar med BASIC innan du fortsätter med ADVANCED.

 

Var arrangeras kursen och vad ingår?

Utbildningarna arrangeras i första hand på vårt specifikt anpassade övningsområde i Lidköping. Under utbildningen ingår för- och eftermiddagsfika, lunch båda dagarna och middag inkl. dryck kvällen mellan utbildningsdagarna. Boende ingår ej i utbildningen utan bokas separat, läs mer under Mat & Boende.

 

Pris - BASIC (2 dagar) på egen motorcykel: SEK 5 995.00
Pris - BASIC (2 dagar) inklusive hyrmotorcykel: SEK 7 695.00
Pris - ADVANCED (2 dagar) på egen motorcykel: SEK 5 995.00
Pris - ADVANCED (2 dagar) inklusive hyrmotorcykel: SEK 7 695.00